Vállalkozóknak, íróknak

Szeretnél több érdeklődőt?
Van blogod, van mondanivalód vagy írtál egy könyvet és úgy érzed nem követnek elegen, még mindig kevesen olvassák?

gondterhelt vállalkozó - mackó

Péter szerette volna felfuttatni a vállalkozását, mert tudta, hogy amivel foglalkozik sokak életébe hozhat megkönnyebbülést. Megoldást tud nyújtani néhány égető problémára.

Becsületesen, rendszeresen, sőt örömmel blogolt, hiszen volt mondanivalója.

Szeretett volna még több emberhez szólni és összeállított egy remek szakkönyvet.

Meghirdette, érdeklődőinek száma azonban távolról sem növekedett oly mértékben, mint amire számított.

Szerette volna kideríteni, mi keserves kudarcának az oka?

Csinált hát egy közvélemény kutatást.

Kiderült, hogy az emberek a blogot még csak-csak átfutják néha, de olvasni már nincs idejük, ha pedig mégis, akkor inkább valami pihentetővel foglalkoznak.

Ezzel a problémával maga is tisztában volt, hiszen rengeteg időt töltött utazással, dugóban, várakozással. Gondolataiba merülve majdnem beleütközött egy kocogóba, akinek a fülhallgatóját véletlenül kitépte.

Remek ötlete támadt!

Hangfelvételt készített a könyvéből, amit így sokkal könnyebben, plusz idő ráfordítása nélkül bárki meghallgathatott, akit a téma igazán érdekel.

A “nincs rá időm!” kifogása megszűnt.

Ha te is hasonló cipőben jársz, mint Péter, próbáld meg hanganyagként eljuttatni a témád iránt érdeklődőkhöz a mondandódat! Mondd fel a könyvedet, bejegyzéseidet, vagy mondasd fel egy profival, és megtudod, kik az igazi érdeklődőid!

Ha szeretnéd, hogy felolvassam a könyvedet, podcastot készítsek a blogbejegyzésedből vagy csak tanácsot szeretnél kérni, hogy te hogyan csináld, vedd fel velem a kapcsolatot! Szívesen segítek!

Gáspár Enikő

Email-ben: gaspareniko@gmail.com

Telefonon: 06703183413

Szólj hozzá!

hozzászólás